Nyheter

Ledande underhållssystem till Västtrafik

Sigma IT levererar underhållssystemet IBM® Maximo® Asset Management som ger stöd för processerna inköp, lager, service och underhåll av Västtrafiks trafiknära utrustning.

Genom tjänsten Sigma Maintenance System får Västtrafik tillgång till det ledande underhållssystemet IBM® Maximo® Asset Management som en tjänst, tillsammans med lösningar för karta, mobilitet, service och support. Initialt kommer tjänsten ge Västtrafik ett stöd för processerna inköp, lager, service och underhåll av Västtrafiks trafiknära utrustning.

– Det är oerhört roligt att få välkomna Västtrafik som kund till oss på Asset by Sigma. Vi jobbar redan idag med digitalisering av underhåll åt några av landets största aktörer inom kollektivtrafik, detta ger synergier som våra kunder kan dra nytta av då de får tillgång till ett stort nätverk av kompetens inom samma område. I Sigma får Västtrafik en stark partner under resan mot ett digitaliserat underhåll, säger Peter Lorenz, Affärsområdeschef Asset by Sigma.

Läs mer om Sigmas erbjudande inom underhållssystem på http://assetbysigma.se/