Nyheter

Full kontroll över frakthanteringen i IFS Applications

Tack vare Addovations nya integrationslösning finns det nu möjlighet för användare av IFS ApplicationsTM 9 och 10 att integrera sitt affärssystem till Unifaun TMS.

En integration automatiserar processerna för fraktbokningar, hanterar utskrifter av fraktdokument och fraktetiketter, skapar spårbarhet till gods som är på väg till kund, samt skickar elektroniska föraviseringar till kunderna.

– Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda en integration från IFS Applications till Unifaun TMS som förenklar det dagliga arbetet för våra gemensamma kunder. Vår erfarenhet visar gång på gång hur mycket tid en integration frigör, säger Wictor Dennmyr, Specialist Sales, Unifaun.

Addovations integrationslösning ger tillgång till Unifauns marknadsledande transportörstäckning direkt inifrån affärssystemet, vilket minimerar behovet av att arbeta med separata bokningssystem. Istället kan all transportadministration skötas direkt från IFS ApplicationsTM med den kontroll du förväntar dig av en modern lösning för transportadministration integrerat i ett modernt affärssystem.

– Tack vare integrationen kan IFS ApplicationsTM kunder nu ansluta sig till en av de mest heltäckande lösningarna för transportadministration i norra Europa, säger Jens-Magnus Andersson, Senior Customer Services Manager, Addovation.

ROL Ergo AB är en av de första kunderna som avropat Unifaun TMS och integrationslösning från Addovation. Stefan Brengdahl, ERP Manager hos ROL Ergo AB säger:

– Vi är väl bekanta med Addovations integrationslösningar och har sett dess potential i vårt Industri 4.0 program. Med hjälp av Addovation och Unifaun ser vi fram emot en mer automatiserad och effektiv logistiklösning.

Bild av Gerd Altmann från Pixabay