Nyheter

Greater Than blir Microsoft-partner – vill distribuera Enerfy till världens försäkrings- och biltillverkare

Det svenska Insurtech-företaget Greater Than som tillhandahåller AI-baserad riskinsikt för fordons- och försäkringsindustrin, tillkännager idag att företaget erkänts som IP co-sell status i Microsofts partnerprogram. Statusen omfattar samarbete avseende gemensam försäljning- och marknadsföringsinitiativ.

– Vi är mycket stolta över att få samarbeta med Greater Than och att erbjuda deras unika service på vår plattform. Motorvärlden förändras avsevärt, och är drivet av högre värde om riskkunskap, nya krav på mobilitet, fokus på hållbarhet, förändring av ansvar och ökande cybersäkerhetsbehov. Med detta partnerskap kan vi erbjuda försäkringsgivare tillgång till en snabbare och säkrare affärsutveckling som driver verkligt värde, säger Srikanth Madani, Industry Advocate, Worldwide Financial Services, Microsoft

Beprövad AI för prissättning av risk

Greater Than´s beprövande AI-baserade teknik och plattform Enerfy erbjuder en världsledande kapacitet att prissätta och förutsäga risk per bil i realtid och erbjuder banbrytande risk och kostnadsinsikter som ger stort försprång för biltillverkare, försäkringsbolag och nya mobilitetsmodeller.

Genom Microsofts IP Co-Sell-partnerskap får Greater Than unik möjlighet och tillgång till nya kunder som möjliggör snabbare intäkter genom Azure Marketplace; Microsofts molnlager och via deras globala säljteam. Det strategiska partnerskapet med Microsoft möjliggör en helt sömlös integration med kunder över hela världen.

– Med Microsofts globala nätverk, trovärdighet och säljkapacitet, kommer vi gemensamt hjälpa försäkringsbolag och biltillverkare till bättre lönsamhet, med en helt ny AI-baserad riskinsikt och samtidigt göra världens trafik både säkrare och miljövänligare, säger Liselott Johansson, VD på Greater Than.

AI-baserad programkatalog

Med statusen IP Co-Sell redo kommer den kompletta Enerfy-plattformen inklusive appar, funktioner och riskinsikter som är baserad på Greater Thans världens unika AI-teknik att marknadsföras på och av Azure Marketplace https://azuremarketplace.microsoft.com/en-us/marketplace/apps/greaterthan.enerfy?tab=Overview

Bild av Pete Linforth från Pixabay