Nyheter

Randi Zuckerberg och Aswath Damodaran till Nordic Business Forum

Ledarskapskonferensen Nordic Business Forum gästas av internationella toppnamn i Stockholm den 21 september 2020. Talarlista och program nu offentligt. Tema: Rethinking Business.

Nordic Business Forum återvänder till Stockholm för fjärde året i rad och utökas till att bli det största eventet hittills med 1600 besökare på Stockholmsmässan den 21 september 2020. Utöver de tidigare utannonserade talarna Seth Godin, Ritu G. Mehrish och Ryan Holiday läggs nu ytterligare två internationella toppnamn till i programmet.

Randi Zuckerberg, grundare av Facebook Live, tvåfaldig Tony-Awardsvinnare och grundare/VD för Zuckerberg Media, kommer till Stockholm för att tala om Framtidens Konsumenter. Ny teknologi erbjuder stora möjligheter för våra liv och företag, men kan också skapa utmaningar och frustration. Randi ger verklighetsbaserade exempel på hur du kan använda tech på bästa sätt för dig själv och ditt företag för att lyckas med rekryteringar, leda medarbetare, marknadsföra ditt företag, skapa engagerade kunder och mycket mer.

Årets VIP-talare är Aswath Damodaran, prisbelönt professor inom ekonomi vid the Stern School of Business, New York, USA. Aswath kommer tala om Disruption Dilemma, om hur disruption inom företaget, industrin och på makronivå gör oss obekväma och varför vi behöver se över allt från grunden i hur vi värderar och leder företag till hur vi förhåller oss till mean reversion på aktiemarknaden.

Länk till dagens program här.

– Nordic Business Forum erbjuder en unik möjlighet för företagsledare, chefer och entreprenörer att möta världsledande experter som sällan besöker Norden. Vi är mycket glada över att tillkännage årets talare, där Randi och Aswath nu tillför sin expertis till programmet, säger Aslak de Silva, VD Nordic Business Forum. Randi var en av de första anställda på Facebook och har en unik inblick i hur sociala medier förändrar världen. Aswath är en världsledande auktoritet inom ekonomi, och hans tidigare föreläsning vid Nordic Business Forum i Helsingfors hör till de högst rankade, där hans video på youtube fått flest visningar av alla talare någonsin.

Årets talare, en sammanfattning:

Seth Godin, en av vår tids mest framstående marknadsföringsexperter som återkommer till Nordic Business Forum Stockholm för andra gången
Ritu G. Mehrish, exekutiv ledarskapscoach, författare till boken ”Leader´s Block” 
Ryan Holiday, en av världens främste growth hackers 
Randi Zuckerberg, grundare/VD Zuckerberg Media
Aswath Damodaran, professor i ekonomi vid the Stern School of Business

Bild av Thomas Ulrich från Pixabay