Nyheter

Söderberg & Haak växlar upp i Stockholm och Mälardalen

Söderberg & Haak satsar stort på försäljningen i Stockholm och Mälardalen. Patrick Andersson med lång erfarenhet från branschen, blir områdets tredje säljare av Komatsu entreprenadmaskiner och Bomag vägbyggnadsmaskiner.

Patrick Andersson har sålt entreprenadmaskiner i nära 25 år. Han kan därmed branschen och vet hur man på bästa sätt erbjuder maskinentreprenörer effektiva maskinlösningar.

Närmast kommer han från EMS Group, men väljer nu att ansluta till Söderberg & Haaks omfattande satsning på försäljning och service av Komatsu och Bomag i Stockholm och Mälardalen.

– Det är mycket tilltalande att få börja jobba med Komatsus breda modellprogram, samtidigt som Söderberg & Haak blir ny generalagent för Bomags vägbyggnadsmaskiner. Dessutom är den fina serviceanläggningen i Rosersberg en tillgång, liksom servicebussarna för hela området, säger Patrick Andersson.

Anställningen av Patrick Andersson går i linje med Söderberg & Haaks offensiv i Stockholm och Mälardalen, i arbetet för att stärka positionerna för både Komatsu och Bomag.

– Vi menar allvar med våra satsningar på den här regionen när vi anställer ytterligare en säljare. Patrick Andersson har mångårig erfarenhet av branschen och kunskaper som blir en extra krydda i den befintliga organisationen. Rosersberg är navet i vår organisation för försäljning och service av entreprenadmaskiner i området, och det gör att vårt erbjudande till maskinägarna är mycket attraktivt, säger Söderberg & Haaks vd Jonas Jaenecke.

Bilden:
Anthony Eriksson, Kjell Forsén och Patrick Andersson säljer Komatsu och Bomag i Stockholm och Mälardalen.
Bild: Mats Thorner