Nyheter

Träffa Abkati på Automässan 15-18 januari

Säsongen är i full gång och det är dags för vinterns viktigaste mässa Automässan – mässan med fokus på service och eftermarknad. Abkati är naturligtvis på plats och redo för spännande diskussioner och samtal.

På Automässan samlas branschen och lanseringar av nya produkter blandas med inspirerande scenframträdanden och olika aktiviteter kopplade till verkstadsindustrin. I monter D05:02 träffar ni representanter från Abkati som demonstrerar det senaste inom fordonstillbehör med allt ifrån extraljus, arbetsbelysning, varningsljusramper och rotorfyrar till kompletta extraljuskit.

Dessutom kommer produkter från vårt breda sortiment inom förarkomfort att finnas på plats med artiklar som batteriladdare från Ctek, värmare från Eberspächer och bilvärmesystem från Defa.

Abkatis färdiga extraljuskit är det senaste steget i vår satsning på att förenkla för våra kunder. Extraljuspaketen är anpassade efter fordonsmodell och innehåller alla detaljer som behövs för montering av ingående extraljus eller ramper.

Abkati har många spännande projekt på gång att dela med sig av som kan ge idéer till er egen verksamhet eller produkt. Ta chansen att lära dig mer om våra produkter och hur de bäst kan användas inom just ert fält på Automässan.

Vi ses i monter D05:02! Välkommen!

Abkati tillhör affärsområdet Transport Solutions inom Axel Johnson International som är en del av Axel Johnson-koncernen. Man är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-road maskiner.

Abkati grundades 1929 och har sin bas i Malmö. Abkati har 50 anställda och omsätter över 200 miljoner kronor.

BIld av Daniel Reche från Pixabay