Nyheter

SmartVan lanseras av KG Knutsson AB

SmartVan är ett lättmonterat inrednings- och utrustningskoncept för transportbilar och lätta lastbilar. KG Knutsson AB är exklusiv partner för danska SmartVan och lanserar under 2020 konceptet i Sverige.

SmartVans inredningskoncept består bland annat av lastgolv, väggpaneler med praktisk hyllinredning och LED-belysning anpassade för transportbilar och lätta lastbilar. Inredningen gör det lätt att hålla ordning, minskar slitaget på lastutrymmet, är enkelt att montera och isolerar dessutom mot buller.

– SmartVan är ett enkelt och anpassningsbart inredningskoncept som underlättar för exempelvis hantverkare som behöver ha verktyg och material med sig. Det är så lätt att montera att bilhandlaren kan göra det själv. Vilket gör att det sparar tid och pengar för både kunden och bilhandlaren, säger Anders Craemer, produktchef för SmartVan på KG Knutsson AB.

Potentialen för SmartVans anpassad inredning till transportbilar och lätta lastbilar är stor. Enligt BilSweden registrerades drygt 53 800 nya lätta lastbilar i Sverige under förra året.

I konceptet ingår också lastbågar och lastkorgar för biltaket som kan kompletteras med hållare för stege, rörbox eller varningsfyr. Fotsteg för att enklare kliva in i lastutrymmet och stege för bakdörren för att enklare komma åt last som ligger på taket.

SmartVan på Automässan

KG Knutsson AB är exklusiv partner för SmartVan med ansvar för distribution och marknadsföring på de svenska, finska, norska och baltiska marknaderna. SmartVan kommer att visas på Automässan i Göteborg den 15-18 januari i monter C03:21.

Bilden:
SmartVan – ett lättmonterat inrednings- och utrustningskoncept för transportbilar och lätta lastbilar.
Bild: KG Knutsson AB