Nyheter

Würth ställer ut på Automässan 15-18 januari

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Den 15-18 januari ställer de ut på Automässan i Göteborg, som är Nordens största mötesplats för fordons- och verkstadsbranschens eftermarknad.

– Vårt totalerbjudande med produkter, tjänster, service och kompetens ger en bättre verkstadsekonomi. På mässan kommer vi att visa besökarna hur du genom att bli Würth-partner kan spara minst 25%, säger Patrik Löhmus, divisionschef Fordon på Würth Svenska AB.

I montern kommer det också att finnas ett flertal demostationer inom bland annat Tvätt & Rekond, Karosseri, Diagnostik och ORSY-kemi.

– Förutom våra demostationer kommer vi i vår monter, B06:02, även ha en butik med fina mässerbjudanden, fortsätter Patrik. Naturligtvis visar vi även vårt servicekoncept ORSY, som ger våra kunder full kontroll på sitt förbrukningsmaterial. Med 50 års erfarenhet av den svenska marknaden vågar vi påstå att vi förstår våra kunders verksamhet och har en god bild över de olika behoven, avslutar Patrik Löhmus.

Bild: Würth