Nyheter

Enfo blir strategisk partner till TIBCO och exklusiv återförsäljare i Norden och Baltikum

Enfo och TIBCO Software Inc, global ledare inom företagsdata, har ingått strategiskt partnerskap. Enfo blir exklusiv återförsäljare av TIBCO:s lösningar i de nordiska och baltiska länderna.

– TIBCO är en global ledare inom integration och analytics och TIBCO:s förtroende för oss stöttar vår kompetens kring affärskritiska applikationer. Enfos och TIBCO:s kunder kommer att gynnas av att vi kombinerar Enfos expertis och breda kundbas i Norden med TIBCO:s nätverk och kvalitativa mjukvarulösningar, säger Enfos vd Seppo Kuula.

– TIBCO:s lösningar är kompatibla med olika molnplattformar och det här ligger i linje med vår strategi att stötta våra kunders digitala transformation och ta affärskritiska IT-miljöer från on-premise till hybrid miljö.

– TIBCO har agerat framgångsrikt i Norden i över tjugo år och regionen är fortsättningsvis mycket viktig för oss. Vi tar steget vidare på den här marknaden med en partnerledd modell, där vi ger Enfo exklusivitet att driva affärer i Norden, säger Vincent Peters, Global Head of Sales OEM and Strategic Partners,TIBCO. Genom det här strategiska partnerskapet kommer våra nuvarande kunder att kunna växa sin affär med Enfos och TIBCO:s gemensamma stöd.

Enfo och TIBCO kommer att kombinera expertis inom integration, data management och analytics med möjlighet till underhållsstöd 24/7.

Bild: Enfo