Nyheter

Jenny Andersson stärker Venn inom verksamhetsutveckling

Venn stärker tjänsteområdet verksamhetsutveckling genom rekrytering av Jenny Andersson. Jenny är erfaren verksamhetsutvecklare med hög kompetens inom förändringsledning, affärsutveckling, innovation och digitalisering.

– Jag har en inre drivkraft och förmåga att kunna se och fånga upp utmaningar i omgivningen och en vilja och engagemang till att förnya och utveckla till det bättre. När jag kom i kontakt med Venn kände jag att här finns drivna kollegor med nyfikenhet och vilja att driva förändring, kollegor jag gärna vill jobba med. Att dessutom få vara med och bygga upp och utveckla ett företag från början med sunda värderingar som jag delar, känns
extra spännande och inspirerande. Är därför glad över att få chansen att bli en del av Venn, säger Jenny Andersson.

Jenny har en lång och bred bakgrund från både konsultbranschen och offentlig sektor och med sina erfarenheter inom verksamhetsutveckling stärker hon upp teamet hos Venn ytterligare.

Hon har bland annat erfarenhet från roller som projekt- & processledare, affärsutvecklare men även som innovationscoach. Under sin anställning på Nacka kommun var hon med och kopplade samman verksamhetsutvecklingen med digitaliseringen av verksamheten.

För närvarande har Jenny ett konsultuppdrag åt IQ Samhällsbyggnad och det statliga innovationsprogrammet Smart Built Environment (www.smartbuilt.se), där hennes roll är att vara processledare för temaområdet Innovation och nya tillämpningar.

Senast kommer Jenny från konsultföretaget Agima Management där hon jobbat som förändringsledare och verksamhetsutvecklare åt Sollentuna kommun inom Samhällsbyggnadsavdelningen.

Jenny börjar hos Venn 1 februari.

Bilden:
Jeny Andersson.
Bild: Venn