Nyheter

Acronis uppmanar företag att bli #CyberFit under Acronis Global Cyber Summit 2020

Acronis,som är en global ledare inom cyberskydd, meddelar idag att anmälan nu är öppen för den årliga konferensen Acronis Global Cyber Summit 2020. Konferensen hålls på Fontainebleau i Miami Beach, Florida den 19–21 oktober 2020 och kommer att fokusera på dataskydd och cybersäkerhet.

Konferensen kommer att bestå av ett späckat program med relevanta huvudtalare i världsklass och paneldiskussioner, rådgivning för kunder och partners, tekniskt fördjupade möten och teknikdemonstrationer samt certifieringar och workshops. Syftet med konferensen handlar främst om att informera professionella inom IT och tjänsteleverantörer om hur en kraftfull strategi för cyberskydd kan ge organisationer möjlighet att bli #CyberFit.

Genom att använda de strategier och lösningar som kombinerar dataskydd med den senaste cybersäkerheten kan organisationer täcka alla de fem vektorerna inom cyberskydd: säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd för data, program och system. På så sätt kan organisationen bli #CyberFit och redo att möta alla typer av cyberhot.

– Dagens digitala samhälle skapar allt högre relevans och behov av fungerande cyberskydd. När vi närmar oss Acronis Global Cyber Summit 2020 kommer vi att fortsätta expansionen av vårt ekosystem av cyberskyddslösningar och transformera organisationers synsätt på skydd av data, program och system, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och CEO.

Acronis Global Cyber Summit 2020 följer på förra årets framgångsrika konferens där världskända talare medverkade såsom Robert Herjavec – CEO för The Herjavec Group, Keren Elazari – Säkerhetsanalytiker och forskare på Tel Aviv-universitetet samt Eric O’Neill som är en tidigare medarbetare på FBI:s avdelning för anti-terrorism och kontraspionage.

Bild: Acronis