Nyheter

Lime lanserar den nya tjänsten LimePass i Sverige

Mobilitetsföretaget Lime lanserar idag den nya tjänsten LimePass i Sverige – en veckoprenumeration, som är utformad för att hjälpa pendlare och åkare som dagligen använder sig av Limes el-scootrar att få ut det mesta möjliga av deras användande.

LimePass har skapats för att tillgodose behoven hos ett snabbt växande antal användare av el-scootrar, däribland nästan en halv miljon åkare i Sverige, och förenkla för pendlare och belöna trogna åkare som dagligen använder sig av Limes el-scootrar för att förflytta sig.

Det här är första gången som den här typen av veckoprenumeration lanseras inom mikromobilitetsbranschen. Den nya tjänsten introducerades i december 2019 i ett antal städer i USA, Australien och Nya Zeeland och introduceras nu i Sverige och ett flertal andra städer i världen.

Hur LimePass fungerar

LimePass kostar 59 kronor och erbjuder ett obegränsat antal upplåsningar av Limes el-scootrar, (en besparing på 10 kr/per åktur) under sju dagar i rad. Beroende på hur ofta en åkare använder Lime, kan prenumerationen löna sig efter ungefär 2-3 dagar.

– Vi vet att mer än 50% av våra åkare världen över använder sig av Lime för sina dagliga resor runt om i staden, och detta gäller även för våra svenska åkare, säger Niklas Joensen, Limes Norden-ansvarig. Med vår nya LimePass-tjänst är vi stolta över att kunna erbjuda våra åkare i Sverige ett mer kostnadseffektivt sätt att ta sig runt staden och hantera sina hektiska scheman.

Bild: Lime