Nyheter

Efterfrågade kranar från Multiforest har nu blivit starkare och längre

Populära vikkranar från Trejon Multiforest har nu blivit starkare och fått längre räckvidd. Geometrin har förbättrats för optimal manövrering i hårt skogsarbete.

De efterfrågade vikkranarna Trejon Multiforest V5300 och V6300 har uppgraderats med mer lyftkraft och längre räckvidd. De har nu fått beteckningen V5500 och V6500. Uppgraderingarna ger en förbättrad geometri och en högre lyfthöjd över bankar.

Vikkranar från Trejon Multiforest kännetecknas av en optimal ­geometri som leder till bättre manövrerbarhet, högre lastkapacitet i alla lägen samt smidig transportlängd. Kranarnas uppgraderingar gör att användaren kan utföra arbetet snabbare och med mindre insatser och på så sätt spara tid och bränsle.

– Det är alltid spännande med nya projekt. Tack vare ett intensivt samarbete med alla avdelningar, leverantörer och produktionen lyckades vi genomföra alla förbättringar, säger Tomasz Kut, produktutvecklare Trejon.

Kranarna visades för första gången i Trejons monter i Hannover, Tyskland, på den internationella lantbruksmaskinsutställningen Agritechnica. Redan nu har produkten väckt stort intresse.

– Roligt att se att våra nyutvecklade produkter tas emot så väl på marknaden, vi har redan fått in flera beställningar, säger Michael Saure, Exportchef Trejon.

Trejon Multiforest erbjuder vikkranar med en räckvidd från 4,80 till 7,30 meter, med eller utan hydrauliskt utskjut. Med ett brett ­modellutbud finns en modell för varje behov. Den höga lastkapaciteten, med låg egenvikt, möjliggörs tack vare att ­högkvalitetsstål från SSAB används vid tillverkning samt genom den smarta, genomtänkta konstruktionen.

Bilden;
Nya V6500 visas i Trejons monter på Agritechnica.
Bild: Trejon