Nyheter

Hyundai vinner europeiskt innovationspris för sin nya hjullastare HL960A

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) tar hem Samoter Technical Innovation Award, i kategorin ‘ Medelstora Hjullastare’, för den nya HL960A-hjullastaren under Samoter Innovation Award-ceremonin, som hölls på Hotel Due Torri i Verona den 23 januari.

Med det vinnande laget till Italien!
Den prisbelönta HL960A-maskinen kommer att stå i centrum i Hyundais monter vid Samoter 2020. Besökare till Hyundais monter kommer att upptäcka varför denna Steg 5-hjullastare tilldelades Samoter Technical Innovation Award.

Spännande funktioner för nästa generation hjullastare

Det är ingen överraskning att HL960A vann detta pris. Den senaste maskinen är full av avancerade funktioner. Maskinen har många ledande tekniska innovationer som inkluderar exempelvis bättre bränsleeffektivitet, förbättrad säkerhet och längre drifttid.

Födelsen av den nya A-serien: mer än att bara vara Steg 5-kompatibel.
A-serien står för maskiner som överensstämmer med den europeiska utsläppsnivån steg 5. Hyundai har drivit produktutvecklingen till en nivå där de stolt kan säga att den överträffar marknadskraven för att erbjuda sin breda kundbas ett nytt sortiment av maskiner som ger maximal prestanda, förbättrar produktiviteten, lägger till viktiga säkerhetsfunktioner, förbättrar maskinernas drifttid samtidigt som de underlättar operatörernas vardag.

Upplev ”Moving you further” med HL960A

Nicolas Rousseau, försäljnings- och marknadschef för divisionen Construction Equipment vid Hyundai Construction Equipment Europe HCEE, säger:

– Det är en riktig ära att tilldelas priset för teknisk innovation av ett urval branschexperter och journalister som representerar de mest sakkunniga italienska och internationella publikationer verksamma inom byggutrustningssektorn. Det exemplifierar verkligen vad HCEE står för: det är synonymt med kundens upplevelse när du arbetar med Hyundai, allt från en förstklassig maskin och teknikupplevelse, till full sinnesfrid tack vare det utmärkta återförsäljarnätverket, den fantastiska servicen och den starka reservdelstillgången i hela Europa. Vi är mycket tacksamma för denna utmärkelse och ser det som en belöning för vår ständiga strävan att gå framåt när det gäller teknik och komfort för våra operatörer. Tack så mycket för den här utmärkelsen!