Nyheter

Premiär för GARO laddbox Twin på eCarExpo i Stockholm

Den 7-9 februari pågår eCarExpo på Friends Arena i Stockholm. För GARO, som är en ledande aktör inom elbilsladdning, är det självklart att medverka med sitt breda sortiment. Under mässan premiärvisas nya laddboxen Twin med dubbeluttag. GARO är dessutom en av huvudsponsorerna för mässan.

Nu har turen kommit till Stockholm och Friends Arena för Nordens största elbilsmässa- eCar Expo. För GARO innebär eCarExpo möjlighet att träffa nya och befintliga kunder, samt visa upp produktnyheter och ett brett produktsortiment. På en monteryta bestående av 112 kvadratmeter vid centralt belägen plats i mässhallen finns hela sortimentet för e-mobility, från laddboxar för hemmabruk, laddstationer i publika miljöer till snabbladdare.

Nyheten laddboxen Twin, en dubbel laddbox som gör det möjligt att ladda två bilar på samma gång säkert och effektivt, premiärvisas för marknaden under mässan. Produkten styrs av en app i mobilen eller datorn. Dessutom visas tjänsten G-Cloud upp samt olikfärgade fronter till hemmaladdboxen som lanserades i december.

– Att medverka på mässor är viktigt för oss på GARO. Att visa upp vårt sortiment av laddprodukter och våra nyheter som laddboxen Twin samt G-Cloud, och möta nya samt befintliga kunder är av stort värde för oss. Mässan ger oss en bra start på 2020, säger Patrik Andersson VD och koncernchef GARO AB.

Den 7 februari är det branschdag med olika seminarier och talare. GARO medverkar i fredagens seminarieprogram, samt i paneldebatt under söndagen. Mässan beräknas ha 10.000 besökare under tre dagar och de kommer att ha möjlighet att se bilnyheter, provköra elbilar, elskootrar och elcyklar på stora ytor i arenan.

Bild: GARO