Nyheter

Clemondo tecknar avtal med Axess Logistics om fordonsvård

Clemondo Group AB tecknar avtal med Axess Logistics gällande kompletta fordonsvårdslösningar från varumärket Lahega. Genom avtalet övergår bolaget till att enbart använda Lahegas produkter för in- och utvändig rengöring samt polering av bilar vid samtliga anläggningar i Sverige. Clemondo bedömer att den årliga försäljningen genom avtalet kommer uppgå till cirka 2 mkr.

– Vi valde Clemondo för deras miljöfokus, kompetens samt lokala närvaro vid våra anläggningar, säger Markus Ohlson, inköpsansvarig på Axess Logistics.

Axess Logistics erbjuder kompletta logistiklösningar av importerade fordon och färdigställer dem till återförsäljare innan försäljning. Bolaget är den största aktören i Sverige på hantering och logistik kopplat till import av nybil. Axess Logistics består av de tidigare bolagen Autolink, Svensk Motortransport och Skandiatransport.

Clemondo Group AB ar en nordiskt verksam kemteknisk koncern med sate i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsfor rengorings- och underhallsprodukter for proffs under egna varumarken och under kundernas private labels.

Bild: Pixabay