Nyheter

Rototilt tilldelas utmärkelsen Great Place to Work

​Rototilt kan numera titulera sig som ett Great Place to Work och som bevis för detta tilldelades Rototilt Group AB den 23 januari den åtråvärda certifieringen av Great Place to Work.

Att certifieras som ett Great Place to Work är ett resultat om företaget arbetar på rätt sätt med sina medarbetare för att skapa ett tydligt arbetsgivarerbjudande och en attraktiv arbetsplatskultur.

Certifieringen sker genom en utvärderingsprocess där alla organisationer som uppnår en internationell standard erhåller ett certifikat som gäller i 12 månader. Endast verksamheter som är certifierade kan delta i rankningsprocessen för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

-Det känns fantastiskt att motta denna certifiering av Great Place To Work-organisationen. Att våra medarbetare trivs, känner förtroende, stolthet och engagemang är viktiga delar för våra framtida framgångar. Att få detta certifikat visar att vi är på rätt väg, berättar VD Anders Jonsson.

Certifieringen delades ut i samband med att Tove Griffin, seniorkonsult vid Great Place To Work besökte Rototilt och presenterade resultat av TrustIndex (medarbetarupplevelsen) och Culture Audit (kulturrevisionen) som tillsammans ligger till grund för att kunna bli certifierade.

-Rototilt är ett fantastiskt företag, ett företag i stark tillväxt som år för år fokuserat arbetar med att vara ett Great Place to Work. Att de har med Great Place to Work som ett av sina strategiska mål, visar att de vill göra det här på riktigt och att man förstår att det är medarbetarnas engagemang som är nyckeln till en lönsam verksamhet berättar Tove Griffin, seniorkonsult på Great Place to Work.

Bilden:
Anders Jonsson, VD mottar Great Place to Work certifikatet/diplomet av Tove Griffin, seniorkonsult Great Place.  Bild: Rototilt Group AB