Nyheter

SEAT och CUPRA tar med sig en mängd nyheter till Genèvesalongen

Världspremiär för produktionsversionen av CUPRA Formentor, den första modellen som exklusivt utvecklats av CUPRA. Publik debut för CUPRA Leon i både 5-dörrars och Sportstourer version.
Helt nya SEAT Leons modellprogram presenteras, inklusive utbudet av alternativa drivlinor som exempelvis Plug-in hybrid och CNG.

SEAT Tarraco FR, en efterlängtad utrustningsnivå som tillför en ny dimension till varumärkets största SUV.
SEAT presenterar det absolut senaste inom urban mobilitet, en presentation ursprungligen ämnad för Mobile World Congress. Under årets Genèvesalong kommer SEAT och CUPRA att bjuda på en mängd nya och spännande nyheter, bland annat världspremiären av CUPRA Formentor, den första modellen exklusivt utvecklad av CUPRA, och den publika debuten av CUPRA Leon.

Även SEAT Leon visar upp ett bred modellpalett inkl. alternativa drivlinor som mild-hybrid, plug-in hybrid och även CNG, dessutom är det premiär för SEAT Tarraco FR.

– Genèvesalongen blir bland de första tillfällena för kunderna att ta del av vår omfattande produktoffensiv 2020: SEAT Leon, CUPRA Leon och CUPRA Formentor, samtliga modeller kommer att finnas tillgängliga i plug-in hybridversion. Dessa produkter kommer att lyfta båda märkena till nästa nivå , sa Wayne Griffiths, VD för CUPRA och chef för försäljning och marknadföring på SEAT. Vi bemöter marknadens krav på prestanda, effektivitet, uppkoppling och säkerhet, våra fordon kan leverera allt som våra kunder behöver, samtidigt som vi upprätthåller vår målsättning av minskad miljöpåverkan.

Företaget kommer också att ta tillfället i akt att presentera sina senaste nyheter gällande urban mobilitet som initialt planerades för Mobile World Congress, inklusive världspremiären av SEAT eScooter.

Bild: SEAT