Nyheter

Logistik finns överallt – och tar mer plats i ny podcast

Den 17 mars 2020 lanseras podcasten Logistik Överallt, som lyfter fram logistikens roll och visar hur bra logistik kan göra vardagen enklare, företag mer lönsamma och framtiden mer hållbar.

Med hjälp av Sveriges smartaste logistikexperter och programledarna Tea Grbic och Åsa Leander, kommer varje avsnitt av Logistik Överallt ringa in ett logistikämne som förtjänar att belysas.

Podcasten Logistik Överallt drivs av Åsa Leander och Tea Grbic, tidigare programledare och grundare av podcasten Älska Logistik.

– Logistik finns överallt och förtjänar större utrymme! Företagspodden vi tidigare har gjort för Greencarrier, Älska Logistik, har varit ett mycket lyckat projekt under 2019. Vi har under förra året också bevisat för våra lyssnare att man kan älska logistik, men nu höjer vi ribban och vill visa att logistiken spelar en avgörande roll och finns överallt. Det är ett beslut som vuxit fram hos oss och som känns helt rätt. Nu fortsätter vi poddresan genom att driva en podd i våra egna namn, säger Åsa Leander.

Varannan tisdag under våren släpps nya avsnitt och den första säsongen av Logistik Överallt innehåller åtta avsnitt, där bland annat e-handel, last mile, krislogistik och flyg kommer lyftas. Podcasten finns på Spotify, Acast och iTunes.

– Syftet med Logistik Överallt är att inspirera, utmana och utbilda inom komplexa ämnen på ett enkelt sätt. Oavsett vilken logistikvinkel vi lyfter, kommer avsnitten ha ett starkt fokus på trender, framtid, hållbarhet och mänskligt beteende. Vi vill göra det enkelt för lyssnaren att hålla sig uppdaterad, vi vill lyfta branschen och belysa
logistikens roll. Avsnitten kommer vara ca 20 minuter och vi själva kommer ta lite mer plats än tidigare, säger Tea Grbic.

Följ podden på Instagram: @logistikoverallt ( https://www.instagram.com/logistikoverallt/ )

Lyssna på trailern till Logistik Överallt här:
https://open.spotify.com/show/2zDoMyUEos2HUf2KjQHLAU?si=gwMO7sQNSQ2eUTD
BJ7EQ2w

Bilden:
Podcasten Logistik Överallt drivs av Åsa Leander och Tea Grbic.