Nyheter

Apollo möjliggör nu fri ombokning

På grund av Coronaviruset har Apollo fått många frågor från kunder om hur de kan göra sin sommarresa så trygg som möjligt. Researrangören har därför valt att tillmötesgå kundernas efterfrågan och erbjuder nu fri ombokning för alla kunder som under mars månad bokar en sommarresa.

Apollo ger från och med idag och fram till den 31 mars, alla som bokar en sommarresa möjligheten att byta resmål, datum eller hotell med kort varsel. Detta ger kunderna möjligheten att göra en ombokning inom Apollos ordinarie charterprogram ända fram till två veckor innan avresa.

– Svenskar gillar att vara ute i god tid och många är redan igång med att planera sommarens semesterresa. 40 procent av alla bokningar hos Apollo brukar göras mellan januari och mars och med den här fria ombokningen vill vi bidra till att planeringen av sommarresan känns just så där härlig och trygg som den ska vara, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Utöver fri ombokning under mars erbjuder Apollo som vanligt mer heltäckande av- och ombokningsskydd och reseförsäkringar mot extra kostnad.

Bild: Apollo