Nyheter

Bygg lättare med Jackons fibercementskiva

Jackons kantelement med fibercementskiva väger 30% mindre än ett med betongyta! En lägre vikt underlättar monteringen samt bidrar till en bättre ergonomi på arbetsplatsen.

Det går nu att få de flesta Siroc® kantelement med fibercementskiva. Produktgruppen Jackon Siroc® innehåller en mängd olika byggsystem såsom marknadsledaren Siroc® L-element, Siroc® Isolerelement, specialelement som Jackon är unika på marknaden med samt det smarta elementet Siroc® Garageelement. Platta på mark är ett välbeprövat och energiriktigt grundsystem.

Jackon Grundlösningar

– Siroc® kantelement ingår i konceptet ”Jackon Grundlösningar” som är samlingsnamn för alla alternativa produkter som vi kan erbjuda för just detta ändamål berättar produktchef Mikael Danestedt. Det finns flera fördelar med att få ”hela paketet” för byggning av en trygg och säker grund från samma leverantör. Vi hjälper dig med val av lösning som passar för ditt projekt. Genom full kontroll av hela produktionskedjan kan vi optimalisera transport av material för att minimera miljöpåverkan i alla led och kunden kan få allt i en leverans.

Med marknadens bredaste sortiment på kantelement kan vi erbjuda lösningar för alla byggen. Jackopor® och Jackofoam® står för isoleringen och Jackon Barrier Solution för radonsäkringen.

Råd och vägledning från Jackons tekniska service
Jackons tekniska service är tillgängliga alla arbetsdagar i veckan och erbjuder råd och vägledning om både produkter och bygglösningar så att valet blir enkelt och inte minst rätt.

Bild: Jackon