Nyheter

Nordbygg senareläggs till september i stället för 21-24 april

Nordbygg senareläggs till september 2020. Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster kommer Nordbygg flyttas fram och genomförs i slutet av september 2020 i stället för 21-24 april som tidigare var planerat.

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 50 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa.

– Våra utställares och besökares säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill ge mässan bästa förutsättningar att kunna genomföras längre fram och nu arbetar Stockholmsmässan för att flytta hela det gigantiska evenemanget till slutet av september, säger Peter Söderberg, projektchef på Nordbygg i ett pressmeddelande.

­– Det handlar om över 800 utställare och runt 50 000 besökare, som behöver planera om. Till det all logistik kring boende, transporter, mat, dryck och utrustning för alla dessa människor. Det är många aktörer som påverkas och vi ska göra vårt yttersta för att skadan ska bli så liten som möjligt, säger Peter Söderberg.

Stockholmsmässan kommer att återkomma med mer information till utställare och besökare så snart som möjligt.

BIld av JayMantri från Pixabay