Nyheter

Ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering

Teknologiföretaget HCL Technologies tillkännagav idag lanseringen av BigFix 10. Det är en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering.

BigFix 10 kommer att finnas allmänt tillgänglig från och med april 2020. Det är den enda plattformen för slutpunktshantering som gör det möjligt för IT-säkerhetsoperatörer att fullt ut automatisera upptäckt, hantering och sanering. Både on-premise och i molnet, oavsett plats eller anslutning.

BigFix kan upptäcka och korrigera alla slutpunkter snabbare än någon annan lösning.

BigFix 10-innovationer inkluderar:

• BigFix Insights ™: Visualiserar såväl risker som kostnader. Samtidigt identifierar de enkelt  slutpunktsproblem som är viktigast att framhäva för att driva åtgärder i hela organisationen. Resultaten är snabba svar. Strömlinjeformade processer. Förbättrade säkerhetshållning.

• Modern Client Management: Möjliggör konsolidering av flera leverantörer, kostnadsminskning och komplexitet,. Detta samtidigt som man hanterar Windows 10- och MacOS-slutpunkter med smidig registrering och policyhantering.

• Multicloud Management: Gör det möjligt för administratörer att ha full 360-graderssynlighet och kontroll, samt säkerställa efterlevnad av både moln- och on-premise-slutpunkter från en enda lösning.

– BigFix går in i en ny era av enhetlig slutpunktshantering i och med inkluderingen av Insights, Modern Client Management och Multicloud Support. Detta gör det möjligt för företag att effektivare hantera och rapportera kring alla slutpunkter från en enda lösning, säger Darren Oberst, CVP and Head of HCL Software, en avdelning inom HCL Technologies. Genom att förenkla slutpunktshantering och efterlevnad förbättrar det effektiviteten i verksamheten och minskar kostnaderna, belyser BigFix 10 också HCLs åtagande att erbjuda konkret affärsvärde.

– Denna första stora utgåva av BigFix, under HCL-ägande, visar att HCL är redo att investera och förstår vad som behövs för att garantera att BigFix kan fortsätta att upptäcka, analysera, hantera och säkra det moderna och snabbföränderliga slutpunktslandskapet, avslutar Dave Gruber, Senior ESG Analyst.