Nyheter

Fyrfasen Energi krokar arm med laddoperatören Eways

Nu har Fyrfasen Energi gjort det ännu lättare att köra elbil genom ett samarbete med laddoperatören Eways. Genom samarbetet kan Fyrfasens kunder ladda sina bilar hemma, på jobbet eller i det publika, skriver man i ett pressmeddelande.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från en fossilbil till en laddbar bil.

Just detta har Fyrfasen Energi uppmärksammat och har därför nu valt att kroka arm med laddoperatören Eways.

– Som ett led i att skapa hållbara och enkla lösningar för våra kunder, ser vi stora fördelar i att samarbeta med en laddoperatör som är specialiserad på området och kan leverera en snabb och enkel helhetslösning, från köp till installation, säger Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi.

Samarbetet innebär att Fyrfasen, via Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar.

Privatpersoner kan nu köpa en laddstation inklusive installation till hemmet online.

För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att Fyrfasen erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst där Eways levererar, installerar, driftar och underhåller laddstationerna.

Dessutom kan Eways ta hand om betalsystemet där kunden kan välja betalning via laddkort, EasyPark eller Swish.

– Att få hjälpa Fyrfasen och deras kunder ett steg närmare fossilfrihet känns fantastiskt! Vi vill att det ska gå att köra elbil i hela landet och Fyrfasen med sin lokala förankring och kompetens är en drömpartner för oss, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways.

Bild av (Joenomias) Menno de Jong