Nyheter

Renta öppnar sin 40:e depå i Sverige

Renta har öppnat upp sin andra depå i Bohuslän och sin 40:e depå i Sverige.

 – Känns väldigt tryggt att vi nu har öppnat i Uddevalla. Med mig är vi 5 st på depån – Daniel (Transport),

Jose (Verkstad), Thomas, (Innesälj) och Oskar (Utesälj). Depån här i Uddevalla har vi byggt upp själva ihop med -personalen från Göteborg. Just den friheten att bygga depån utefter förutsättningarna för -Uddevalla marknaden, betyder mycket för oss och att vi gör det tillsamman med andra Renta-depåer skapar en -gemenskapskänsla från start, berättar Johan Petersson, Platschef på depån i Uddevalla.

Personalen i Uddevalla kommer från branschen, Johnny Längefors, Regionhef berättar:

– Alla i personalstyrkan har en gedigen erfarenhet och kommer från branschen, maskinhuthyrning och byggbranschen. Thomas Fredlund har jobbat i över 11 år med maskinuthyrning, Jose Canelo kommer från samma företag som Thomas och har jobbat som mekaniker i 20 år. Daniel Johnsson som kommer sköta transport och gård har jobbat som snickare i mer än 6 år och platschefen Johan Petersson har 15 år från byggbranschen i ryggen. Så uppställningen i Uddevalla är mer än stark, den är komplett vill jag påstå.

Säljorganisationen är i full gång i Uddevalla med att skriva avtal och hyra ut maskiner helt enligt plan.