Nyheter

Unit4 teamar upp med Arribatec

Unit4 ingår ett globalt partnerskap med Arribatec som levererar affärslösningar. Genom partnerskapet kommer Arribatec att erbjuda Unit4:s Business World ERP-lösning tillsammans med sina egna specialtjänster och lösningar.

ERP-sviten från Unit4 ser till att effektiv ekonomisk förvaltning hamnar i centrum för affärssystem och processer. I kombination med Arribatecs djupa systemintegration och processkompetens kan man stötta en mängd olika funktioner i kärnverksamheten såsom tillgångs- och ansvarshantering, transaktionshantering, planering och analys.

– Som en av de ledande leverantörerna av affärssystem och relaterade tjänster från Unit4 globalt är vi stolta över att kunna tillföra ett värde till mer än 200 av Unit4:s ERP-kunder i 20 länder. Det nya partnerskapet innebär en viktig milstolpe för oss, vid en tidpunkt då organisationer söker efter erfarenhet och mjukvara som är byggd utefter hur team arbetar idag, säger Per Ronny Stav, koncernchef på Arribatec.

 Genom samarbetet kommer Unit4 och Arribatec att arbeta nära för att stärka sin marknadsnärvaro på flera globala marknader. Med tiden kommer partnerskapet också att göra det möjligt för företagen att identifiera nya marknadsmöjligheter, där de kan utöka sin kapacitet och ge mervärde för sina kunder.

 – Vi är inriktade på att utöka vårt partnerekosystem för att möta efterfrågan vi ser för det vi kallar för “people-centric applications”. Arribatec har över 100 anställda med fokus på Unit4 Business World med ett erfaret team av konsulter med lång vana av att implementera och stödja Unit4 ERP globalt. Deras kompetensdjup kombinerat med internationell erfarenhet gör dem till en idealisk partner, förklarar Beata Wright, global chef för Partner Ecosystems hos Unit4.

På bilden: Beata Wright, global chef för Partner Ecosystems hos Unit4

Bild: Unit4