Nyheter

Ökad efterfrågan av mobil slangservice

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har vuxit kraftigt under 2019. Tillgängligheten har utökats och tjänsten har lanserats i ett flertal nya städer under året.

Det är framför allt i storstäderna som efterfrågan har fortsatt att öka kraftigt, städer där även Corona har haft störst smittspridning. Det kan finnas flera anledningar till det ökade behovet. Hydroscand själva, menar att många av företagets kunder utför samhällsviktiga funktioner som behöver fortgå, även i kristid. De menar också att den ökade sjukfrånvaron i samhället kan spela en stor roll.

– Många av våra kunder har egen personal som kan utföra slangbyten och olika typer av montage. De handlar produkter från oss men gör ofta mindre arbeten själva. Till följd av Corona-utbrottet tyngs många företag av ökad sjukfrånvaro. I dessa fall vänder sig många till oss för att få extra hjälp av SlangExpress , säger Emilia Lundstedt, försäljningsansvarig för SlangExpress.

SlangExpress har hög tillgänglighet, framför allt i de större städerna med ett flertal bussar i såväl Stockholm och Malmö som i Göteborg. Serviceteknikerna utför såväl akuta slangbyten som montage, förebyggande åtgärder och underhåll på plats hos företagets kunder.

Alla tekniker är säkerhetsutbildade för att kunna utföra jobb på höga höjder, på industrier och med hydraulik. Dessutom är de utbildade i att kunna hantera heta arbeten och arbeten nära spår och vägar.

– SlangExpress servicetekniker är vana vid olika typer av tekniska arbeten där lösningen inte alltid är solklar. De kan därför hjälpa till med många olika tekniska arbeten om det skulle finnas extra behov på grund av minskad personalstyrka. Om det finns något som vi kan hjälpa till med, är det bara att ringa. Det känns bra om vi kan hjälpa våra kunder lite extra nu i kristid, menar Emilia Lundstedt.