Nyheter

Boozt tar plats i Logistics & Automations branschråd

Tobias Sjölin har sedan 2004 arbetat med e-handelssystem med speciellt fokus på logistik och finans. Sedan 2010 arbetar han på Boozt, där han har varit med och byggt upp all den infrastruktur inom system och automatisering som har gjort Boozt till den storspelare inom fashion-ecommerce de är idag.

– Vi har byggt upp väldigt mycket kunskap själva men har även haft stor hjälp av andra partners. För oss är det viktigt att fortsätta dela kunskap över olika områden och hjälpa till att driva utvecklingen framåt! Därför är det väldigt intressant att få vara med och påverka och bidra i branschrådet, säger Tobias Sjölin, Boozt

Maria Perneros Geterud, projektledare för Logistics & Automation understryker att de är glada att Tobias Sjölin valt att engagera sig i branschrådet. E-handels-logistiken växer stadigt och blir en allt viktigare del för mötesplatsen där Tobias kan bidra med både gedigen erfarenhet och kunskap.

– Vår målsättning är att forma ett branschråd som är representativt för branschen. Eftersom e-handelslogistiken växer känns det jätteroligt att vi fått med Tobias Sjölin från Boozt, men det är förstås mixen av representanterna som gör det extra intressant, säger Maria Perneros Geterud, Logistics & Automation.

Logistikjournalisten Hilda Hultén är ytterligare en av representanterna i branschrådet. Hilda ser en stor potential i att vara med att driva mötesplatsen till det Stockholm behöver – en stark mötesplats som samlar alla logistikintresserade nära maktens centrum.

– Stockholm behöver en stark mötesplats inom logistik – ett forum där alla logistikintresserade kan samlas och ta del av den snabba utveckling som sker, inte minst på tekniksidan. Logistics & Automation har stor potential att vara den samlande kraften för logistikfrågor nära maktens centrum. Jag vill gärna vara med och bidra till att skapa ett innehåll som känns både nördigt och nytt, och att diskutera med de andra medlemmarna i rådet ger också väldigt mycket inspiration och nya infallsvinklar, som är värdefulla i mitt jobb som logistikjournalist, säger Hilda Hultén, Dagens Logistik.

Samtliga representanter som är med i Logistics & Automations branschråd:

Den 30 september – 1 oktober 2020 arrangeras Logistics & Automation på Kistamässan i Stockholm.

Bild av Gerd Altmann