Nyheter

Ny hemsida för kommun, entreprenad, grönytor och lantbruk

YstaMaskiner AB som tillverkar och marknadsför några av marknadens starkaste varumärken inom entreprenad-, grönyte- och lantbruksmaskiner släpper sin nya hemsida.

Försäljningschef Fredrik Lidberg:

– Vi är stolta att släppa vår nya hemsida. Vi har fokuserat mycket på innehåll för att vår kunniga kundkrets ska få den bästa möjliga information om produkterna snabbt och enkelt.

– Vi har mycket nya spännande produkter som vi har lagt till och som är på gång till vårt existerande breda sortiment av entreprenad-, grönyte- och lantbruksmaskiner. Eftersom vi endast lagerhåller produkter som håller högsta klass och som gör skillnad, så är det viktigt för oss att vår nya hemsida och dess information speglar vårt sortiment. Därför är alla texter skrivna av yrkesproffs som verkligen kan sina produktområden, fortsätter Fredrik Lidberg

Upptäck den nya webbplatsen på www.ystamaskiner.se

Fakta:

YstaMaskiner AB importerar, tillverkar och marknadsför några av marknadens starkaste varumärken inom entreprenad-, grönyte- och lantbruksmaskiner. Deras sortiment marknadsförs via ett rikstäckande nätverk av utvalda återförsäljare. Förutom en genomgående hög kvalitet på sitt maskinsortiment garanterar de en god servicenivå och reservdelsförsörjning. Företaget bildades 1853 och är baserat i Ystad.