Nyheter

Att arbeta hemma: Nya tjänster från E-plan

Att arbeta hemma är något som många gör just nu. Det är därför Eplan nu erbjuder ett antal onlinetjänster, inklusive webbsändningar, som ger användarna specifikt praktiskt stöd.

Möjligheten till fjärrkonsultation och möte med konsulter via videokonferens är en annan ny tjänst som Eplan erbjuder företag – kompletterat med användbara utbildningskurser online från Eplan Training Academy.

Cirka fyra hundra deltagare deltog i de tre första tyska webbsändningarna om ämnet “Eplan and working at home”, vilket visar att det finns en stor efterfrågan på kundsupport. Eplan reagerar positivt på de förändrade marknadsförhållandena genom att sätta ihop ett helt paket med digitala erbjudanden som nu implementeras successivt.

Dessa inkluderar webbsändningar med ämnet ”Eplan and working at home”, där användare direkt får mycket praktiskt stöd i sin förändrade vardag. Ämnen som fjärråtkomst till Eplan-programvara, VPN-anslutningar till företagsnätverk eller klonad masterdata behandlades alla i en timmes webbsändningar. De finns nu också tillgängliga som streamingtjänst – gå till Eplans webbplats för att hitta dem.

Breddning av e-learning-utbudet

Eplan Training Academy arbetar också hårt för att utöka sitt utbud av e-learning-tjänster. Akademin erbjuder utbildningskurser om olika viktiga ämnen inklusive basutbildning för många produktområden som Eplan Electric P8 och Eplan Pro Panel. Det finns också djupgående online-utbildningar om makro- och komponentteknik, skapande av enheter och masterdata, för att inte tala om PLC.

Mer information på: www.eplan.se

PÅ bilden: Bernd Schewior: – Vårt mål är att vara tillgängligt för våra användare när som helst. Just nu erbjuder vi onlinemöten och fjärrtjänster där vi besvarar kundfrågor i realtid, säger Bernd Schewior, Eplan Vice President Professional Services.