Nyheter

Irisity och Cubsec inleder samarbete kring AI-tjänsten IRIS

Säkerhetsbolaget Cubsec levererar heltäckande säkerhetslösningar till såväl företags- som privatmarknaden i Sverige. För att leverera en kvalitativ bevakningstjänst är analysfunktion med högsta möjliga precision utan falsklarm strategiskt.

Irisity och Cubsec inleder nu samarbete med avsikt att komplettera varandra inom flera produkt- och tjänsteområden inkluderat IRIS Skolbevakaren.

Irisitys marknadsledande AI-teknik imponerar och skapar tillsammans med våra tjänster ett starkt kunderbjudande, säger Andreas Gyllestrand, VD Cubsec.

– Cubsec utmärker sig som kvalitetsleverantör inom såväl traditionella väktartjänster som förebyggande och trygghetsskapande tjänster. Vi ser därför fram emot detta samarbete där IRIS analys och Cubsecs tjänster tillsammans skapar en unik precisionsprodukt av förebyggande säkerhet, säger Marcus Bäcklund, VD Irisity.