Nyheter

Virtuellt första möte med nya Mazda MX-30

Mazda Motor Sverige bjuder in kunder och intressenter till ett virtuellt första möte med märkets nya elbil, Mazda MX-30. Mötet kommer att hållas tisdagen den 2 juni kl 10:00 och kommer att bestå av en presentation samt beskrivande filmer som kommer att strömmas online, samtidigt som deltagarna kommer att få möjlighet att ställa frågor direkt till Mazda via en chatt.

– Omständigheterna runt COVID-19-utbrottet har hindrat oss från att genomföra ett traditionellt kundevenemang med förseriebilar under maj månad, men vi har naturligtvis en stark önskan att visa upp bilen så tidigt som möjligt ändå. Därför har vi tänkt i nya banor och kommit fram till ett nytt sätt att presentera bilen för våra kunder, säger Johan Lagerström, PR & produktansvarig hos Mazda Motor Sverige.

Arrangemanget är tillgängligt för alla som är intresserade, och anmälan kan ske via följande länk: https://mx30-live.com/SE/vip