Nyheter

Digital invigning av CASA SEAT, en hyllning till Barcelona

På torsdag är det dags för virtuell visning av CASA SEAT. Byggnaden är placerad mitt i hjärtat av Barcelona med syfte att främja stadens kulturliv och erbjuda människor en mötesplats för att generera idéer och skapa dialog om framtidens mobilitet.

Torsdag 4 juni öppnar CASA SEAT dörrarna för en första virtuell visning. Följ den digitala invigningen på SEATs officiella YouTube-kanal

CASA SEAT är en hyllning till staden Barcelona där SEAT föddes för 70 år sedan.

CASA SEAT öppnar sina dörrar för världen, torsdag 4 juni, med en virtuell presentation av byggnaden som ligger i hjärtat av Barcelona. Företagets ledning och ambassadörer håller i den digitala visningen av byggnadens utrymmen och lokaler, detta för att ge en så detaljera bild som möjligt av vad CASA SEAT kommer att erbjuda när det väl öppnas för fysiska besök.

En av de som kommer att guida oss i CASA SEAT under den virtuella invigningen är SEATs vice ordförande för försäljning och marknadsföring samt VD för CUPRA, Wayne Griffiths. Invigningen kommer att genomföras på engelska och startar kl. 12:00 på SEATs officiella YouTube-kanal.

CASA SEAT skapades för att hylla Barcelona, staden där SEAT föddes för 70 år sedan, och samtidigt, med syftet att vara ett mobilitetsnav i staden, en plats för företaget att arbeta för framtiden, främja stadens kultur och erbjuda människor en mötesplats för att generera idéer, skapa dialog och möta morgondagens mobilitets- och hållbarhetsutmaningar.

DIGITAL INVIGNING AV CASA SEAT: