Nyheter

Pinpointer satsar på digital hantering av schaktmassor i Värmland

Det innebär att även entreprenörer i Värmland kan sköta hela sin masshantering digitalt och på så sätt garantera att förorenade schaktmassor tas om hand om på rätt sätt och på rätt ställe.

Systemet ger även entreprenörerna en större konkurrenskraft genom att mottagarna automatiskt konkurrensutsätts.

– Det känns riktigt roligt att kunna ta Pinpointer till Värmland eftersom vi faktiskt härstammar från det Värmländska bolaget MEWAB och alla våra rötter i området. Det är även en naturlig del av vår resa att förbättra masshanteringen i länet genom att matcha avsändare med godkända mottagare, säger Joakim Klintred, VD på Pinpointer.

Pinpointer har redan fått flera stora kunder i länet och arbetar bland annat med mottagandet av massor på Älvenäs industri deponi. Där hamnar i dag massor från bland annat saneringen på Tullholmen som är ett av de största projekten i Värmland idag.

På bilden: Joakim Klintred, VD på Pinpointer