Nyheter

Modul-System tecknar nytt avtal med Iver

Modul-System, leverantör av utrustning för servicebilar, har förlängt och utökat avtalet avseende IT-drift med Iver. Det nya avtalet sträcker sig över tre år och Modul-System fortsätter därmed att vara en betydelsefull kund till Iver.

Modul-System som är en av världens ledande leverantörer av utrustning till servicebilar, med huvudkontor och tillverkning i Sverige med en global närvaro genom dotterbolag och distributörer, har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Ivers leverans omfattar central IT-drift men i och med förlängningen utökas leveransen också med en förbättrad samverkansmodell och ett utökat ansvar för hantering och säkerhet i Office 365 samt för Modul-Systems Active Directory.

– Modul-System vill ha långsiktiga relationer både på kund- och leverantörssidan. Vi har arbetat med Iver, eller med ett av de ingående bolagen i Iver, i över 20 år och är väldigt nöjda med samarbetet, säger David Mickelson, koncernchef på Modul-System.

– Modul-System har varit kund till oss under många år och det känns väldigt bra att vi återigen får förnyat förtroende under ytterligare en avtalsperiod. Genom vår nära relation och förståelse för Modul-Systems verksamhet och utmaningar säkerställer vi att Modul-System alltid har rätt lösning med fokus på hög tillgänglighet och säkerhet. Jag är tacksam och glad över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer säkerställa att Modul-System fortsätter att vara en nöjd kund, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.