Nyheter

Nytt lagerhanteringssystem

Två av Tempcon Groups största aktörer vad gäller lager, terminal och logistiklösningar, Klimat-Transport och Logistik AB med anläggningar i Helsingborg och Tumba samt Sydfrys AB med huvudanläggning i Mörarp, har valt ett nytt lagerhanteringssystem – Ongoing WMS. Systemet är ett webbaserat lagerhanteringssystem för företag som arbetar med 3PL såväl som E-handel.

Fredrik Einarsson, vd på Ongoing Warehouse, säger på bolagets hemsida att:

”många av Tempcon Groups bolag växer framgångsrikt nu vilket gör det extra roligt att få dem som kund”.

– Jag var förvånad över hur snabbt vi kom igång med det nya systemet, säger Mats Söderström, vd på Klimat-Transport och Logistik AB. En av de stora fördelarna med Ongoing WMS är att systemet integrerar med våra kunders ERP-system och webshopar. Det integrerar även mot vårt transportsystem vilket innebär att vi kan eliminera en hel del av vårt administrativa arbete