Nyheter

Nyutvecklad lastfördelare ökar maxlasten med 30 %

Lastfördelare AGWP klass 12. En nyutvecklad lastfördelare från Bedsab som uppfyller kraven som ställs på den traditionella lastfördelaren. Den är tillverkad i seghärdat stål så hållbarheten förbättras.

Lastfördelaren har en smidig design så den kan användas i situationer där lyftvinkeln är upp till 60 grader.

Alla de fyra kättingparterna blir lastbärande samtidigt så ökas maxlasten med omkring 30 % om man jämför med andra lastfördelare med samma nominella diameter. Därför är det möjligt att använda en mindre dimension på redskapet för samma last, då blir redskapet lättare och förenklar för användaren.

Bedsab är ett företag som i huvudsak förser den svenska marknaden med Lyftredskap, Surrningsmateriel, Fallskyddsutrustning samt komponenter för Flak och Skåpbyggnation.