Nyheter

ABS Wheels blir generaltagent för CMS Wheels

CMS Wheels är ett av europas största fälgtillverkare med en årlig produktion på 10 miljoner fälgar. CMS har funnits i mer än 30 år och innehar samarbeten med stora företag som Mercedes, Audi, Porsche, Lancia, Volkswagen och BMW.

Varumärket CMS Wheels kommer nu att finnas på ABS Wheels e-handelssida där svenska ABS ska verka som ansiktet utåt för den svenska marknaden.

Vad tycker du om samarbetet med ABS Wheels?

– Vi är i början med vårt samarbete men ni verkar vara rätt partner för oss i Sverige, vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, jag är absolut övertygad om att märket CMS med er hjälp blir större i Sverige säger Henrik Olsson, Sales & export på CMS Automotive Trading GmbH

Vilka fälgar tror du kommer sälja bäst från CMS sortiment i Sverige?

– Mest säljande fälgar i vinter bli C22,C30,C28 och C27 under våren kommer det säkert bli C23,C25, C29 och C28 i diamond black avslutar Henrik.

ABS Wheels VD är mycket nöjd över förtroendet och kommer redan nästa vecka att planera säljsstart för CMS Sverige.

– Det är fantastiskt att ha ett så starkt varumärke i ryggen, vi har i dagsläget många ledande varumärken i vårt sortiment och det är alltid kul att utöka utbudet, vi är trots allt en e-handlare säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

PÅ bilden: Till vänster ses ABS Wheels VD Andie Lahdo, till höger Henrik Olsson från CMS Automotive Trading GmbH