Nyheter

Ny CFO i TCECUR

Liselott Byström utses till ny CFO i TCECUR och efterträder Mats Hellzén som varit inhyrd CFO på konsultbasis sedan i januari 2020. Liselott tillträder rollen den 14 september, 2020.

Liselott har en magisterexamen i ekonomi. Hon kommer närmast från rollen som Head of Group Business Control och Planning på Cavotec, som är en industrikoncern listad på Stockholmsbörsen.

– Liselott är en erfaren och affärsdriven ekonom och hon kommer att tillföra vårt ledningsteam mycket inför vår fortsatta utveckling och tillväxt, säger Klas Zetterman CEO i TCECUR.

– Jag ser fram emot att tillträda min nya roll på TCECUR och att tillsammans med övriga ledningen bidra till koncernens fortsatta tillväxtresa. Säkerhetsbranschen är en spännande bransch och jag värdesätter TCECURs affärsmodell och entreprenörsanda. Det skall bli jättekul att leda utvecklingen av koncernens ekonomifunktion, i takt med att vi växer, både organiskt och genom förvärv av nya bolag, säger Liselott Byström.

Om TCECUR

TCECUR AB är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter från leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. TCECUR består idag av fyra dotterbolag, alla specialiserade inom olika områden av säkerhet som levererar avancerade säkerhetssystem och säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Erbjudanden består av en kombination av egna produkter och lösningar, genom agenturer från världsledande producenter och återkommande tjänster och service. Koncernen består av TC Connect Norge AS, TC Connect Sweden AB, Access World Technic AB och Mysec Sweden AB.