Nyheter

Ny vd för Fujitsu Sverige

Håkan Dahlström har utnämnts till vd för Fujitsu Sverige med fokus på tillväxt och att göra Fujitsu till ett ledande DX-företag i Sverige.

Håkan Dahlström har lång erfarenhet av den nordiska IT-branschen. Han har innehaft positioner som Country Manager och Executive Vice President på Tieto samt varit ansvarig för affärsområdena Mobility och Broadband på TeliaSonera. Håkan Dahlström tillträder den 17 augusti.

Det här är en fantastisk utmaning, säger Håkan Dahlström. Fujitsu är en världsledande aktör inom ditigalisering och IT. I Sverige har Fujitsu en stark kundbas och kombinerar global räckvidd med lokal marknadskännedom. Det är något jag ser fram emot att få utveckla ytterligare.

Det är viktigt att vi fortsätter att leverera värde till våra kunder i Sverige genom innovation och jag är mycket glad för att Håkan Dahlström, med sin gedigna erfarenhet, ansluter till Fuijtsu och rollen som vd, säger Paul Patterson, Head of Northern and Western Europe.

Nuvarande vd Jonas Brandén kommer att återuppta sin tidigare roll som Head of Sales för att fokusera på tillväxt och att vinna nya kontrakt i linje med Fujitsus strategi.