Nyheter

Svenska Flowscape växer i Storbritannien

I samband med att många företag i Storbritannien under hösten planerar att öppna sina kontor så ökar nu efterfrågan på digitala lösningar för social distansering på kontoren. Flowscape får många förfrågningar och dialogerna ger resultat. Flowscape har nu fått två ordrar till ett totalt ordervärde på 290.000 SEK första året och därefter 210.000 SEK årligen.

– Vi är väldigt nöjda med att vår satsning på en ny digital marknadsföringsplattform samt produktanpassningen till Covid-19-behov ger resultat. De senaste två månaderna har vi sett en stor ökning av inkommande leads från framförallt Storbritannien och vi fortsätter att stänga affärer. Kunderna gillar Flowscapes användarinterface och smarta funktioner. En av de nya kunder har stor expansionspotential, då dotterbolaget ingår i en stor global koncern, säger Peter Reigo, VD och grundare.

Två kunder i Storbritannien har nu valt Flowscape’s lösning för platsbokning och social distansering på kontoret. Ordrarna omfattar tre kontor i London-området. Den ena kunden är ett brittiskt företag inom media & kommunikation och den andra är ett dotterbolag i en stor amerikansk finanskoncern med ca 10.000 anställda.

Båda bolagen har köpt Flowscapes lösning för blockering och bokning av arbetsplatser. Lösningen innefattar endast mjukvara och kunderna kommer få tillgång till systemet via mobil- och webapp samt kioskskärmar.

I lösningen ingår också Flowscapes analysverktyg för att följa nyttjandegraden på arbetsplatserna. Detta är ett kraftfullt stöd för att analysera hur personalen återgår till kontoren men även hur företaget kan reducera sina hyreskostnader genom optimering av kontorsytan.

En av affärerna är genomförd med en ny brittisk återförsäljare.