Nyheter

Nordbutikers elmoped Viverra Classic får toppbetyg i test

Seafire ABs dotterbolag Nordbutiker i Sverige ABs Viverra Classic får högsta betyg i Aftonbladets stora test av elmopeder.

Aftonbladet gör årliga tester med lätta elfordon som elcyklar, elsparkcyklar och elmopeder. Viverra Classic får högsta betyg, 5 av 5 i Aftonbladets test av elmopeder i augusti.

Läs testet på:

www.aftonbladet.se/tester

– Vi blir lika stolta varje gång våra produkter tilldelas toppbetyg i oberoende produkttester! Det är extra roligt att våra elmopeder står sig bra mot konkurrenterna eftersom det är ett relativt nytt färdmedel som har en ljus framtid. Nu när social distansering eftersträvas är det många som upptäcker fördelarna med micromobility, dels för att slippa trängseln i kollektivtrafiken och dels även för att det ofta sparar tid och pengar. Elmopeden fungerar som ett bra alternativ till elcykeln för de som vill ta sig runt snabbt, bekvämt och tyst utan att behöva trampa, säger Markus Pilebro VD på Nordbutiker.

Nordbutiker är ett ledande e-handelsföretag inom micromobility i Norden med omsättning på över 100 MSEK 2019. Nordbutikers produkter har senaste åren varit testvinnare och fått höga betyg och genom senaste testet befäster sig Nordbutiker ytterligare som en ledande aktör på marknaden för lätta elfordon.

Nordbutiker driver ett tiotal webbsiter för lätta elfordon som elcyklar på www.evobike.se, elsparkcyklar på www.rull.se, elmopeder på www.elmoped.se och hjälpmedelsfordon på www.blimo.se.