Nyheter

Bolt justerar sina priser och utmanar Taxi Göteborg och Taxi Stockholm

Bolt inför nya priser och lanserar stans billigaste taxi – ger förare bättre förutsättningar och möjlighet till fler körningar.

Bolt meddelar att de från och med idag sänker sina priser med 10 procent för Bolt standard, 9,5 procent för kategorin Economy och 18 procent för sin premiumkategori. Prisjusteringen innebär att alla resor i dessa kategorier blir billigare samtidigt som kategorin som heter “Economy” blir billigast i både Stockholm och Göteborg.

Målet med prisjusteringarna är att kunna erbjuda Bolts förare fler körningar. För resenärer som åker med Bolt innebär prisjusteringen även att man får tillgång till det mest prisvärda resealternativet just nu med taxi i Stockholm och Göteborg.

– Vi eftersträvar alltid att våra förare ska få de bästa möjliga förutsättningar. Nu sänker vi priserna ytterligare och genom att förarna själva kan välja när de vill köra Bolt Economy kan vi erbjuda en helt marknadsdriven lösning. Med Bolt Economy hoppas vi att de får den flexibilitet de önskar och att det leder till fler kunder, säger Nils Wijkmark chef för norra Europa på Bolt.

Som resenär kan man sedan en tid tillbaka även välja att dricksa sin förare om man upplever att man fått god service. En relativt ny funktion som införts av Bolt för att stötta förare under en period som har varit påfrestande.