Nyheter

Kajsa Frisell ny CPO i TH1NG

Den 24 augusti går Kajsa Frisell in som CPO i TH1NGs nya koncernledning och hon tar även rollen som COO på dotterbolaget Indentive.

Kajsa Frisell:

– Det ska bli fantastiskt roligt att anta utmaningen att operativt bygga upp framtidens smarta operatör tillsammans med det grymma gänget på TH1NG och Indentive. Den potential som finns inom koncernen kombinerat med den nytta våra tjänster kan erbjuda privatpersoner, näringsliv och offentlig sektor gör att jag får möjlighet att vara del av en av branschens mest spännande resor. Det är jag både ödmjuk och enormt laddad inför.

– Jag är mycket glad att Kajsa väljer att satsa på TH1NG tillsammans med oss. Vi går nu in i en ny fas och vi har ett mycket bra utgångsläge inför hösten. Kajsas kunskap, stora driv och förmåga att skapa engagemang är precis vad vi behöver för att ta oss framåt mot nästa nivå, säger Klas Westholm…

Kajsa sitter i TH1NGs styrelse sedan våren 2019, men kommer närmast från en roll som konsult inom automation.

Dessförinnan har hon arbetat på bland annat IT&Telekomföretagen inom Almega, Regeringens Bredbandsforum och expertmyndigheten Post- och Telestyrelsen.