Nyheter

NY modellserie från Merlo

Hüllert Maskin har introducerat en ny modellserie från Merlo i form av nya ROTO S Plus. Den runtomsvängande teleskoplastaren ROTO har utvecklats och fyllts på med ny teknik för bättre säkerhet, effektivitet och prestanda, meddelar man i ett pressmeddelande.

I serien finns sex modeller från R50.21 S Plus som lyfter 5 ton 21 meter till R70.28 S Plus som lyfter 7 ton hela 28 meter.

– Just nu arbetar våra servicetekniker för fullt i verkstan med iordningställande av bland annat tre R50.26 S Plus. Snart kommer ännu fler nya maskiner rulla in i Sverige så det kommer bli en intensiv höst, vilket vi är väldigt glada för, säger Andreas Tagesson, vd på AB Hüllert Maskin.

Den nya ROTO S Plus-serien utmärker sig bland annat genom förbättrad prestanda och oöverträffad effektivitet. Större motor, nytt hydraulsystem och ny drivlina i kombination med ny tiltbar hytt, kapacitiv joystick, klimatanläggning anpassad för både vinter och sommar, nytt lasthanteringssystem med ny display och funktionslayout och ny chassifjädring gör maskinen till ett enastående val för den som söker en runtomsvängande teleskoplastare.