Nyheter

HISAB levererar tekniklösning och tillverkning av ståelement till vägbro

Teknikföretaget HISAB har fått en beställning på att leverera tekniklösning till Holst Entreprenad i Jönköping. Ordervärdet är 4 Mkr.

Leveransen omfattar en tekniklösning och tillverkning av ståelement till vägbro på Holst projekt, Slottsbron där Jönköpings kommun är beställare. Ordervärdet i detta projekt är 4 Mkr för HISAB.

– Vi har samarbetat och levererat vid ett flertal tillfällen tidigare åt Holst. Detta projekt är  direkt inget standardjobb och här sätts vår förmåga på ordentligt prov. Att vi återigen får uppdrag från Holst är en kombination av tidigare utförda leverenser, vårt långa yrkeskunnande och höga servicenivå, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Installationen sker under Q3 2020 och ordervärdet för HISAB är 4 Mkr.

TopRight Nordic

TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.

HISAB

HISAB är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och är en komplett leverantör av avancerade stål- och rörkonstruktioner. Under årtionden har bolaget utvecklat kunskap och kompetens mot dagens högt ställda krav. Idag finns kunderna inom fartygs- och byggbranschen, industri, infrastruktur och samhälle.