Nyheter

Nya syskonserier demoleringsverktyg med BOOSTER

AMAS kan nu presentera inte mindre än 4 helt nya syskonserier verktyg för rivning, demolering och återvinning, alla utrustade med BOOSTER.

VTN är ledande tillverkare av verktyg för rivningsentreprenörer. Utformningen på deras verktyg bygger på erfarenhet, det är nog därför de är så uppskattade.

Det har aldrig funnits något egentligt behov av förändring, man ändrar inte ett vinnande koncept. Detta är heller inget som VTN gjort på sina nya serier verktyg, man använder samma välbeprövade grunddesign men har adderat BOOSTER som ett alternativ för de som önskar.

De gamla serierna finns alltså kvar oförändrade men nya syskonserier med BOOSTER finns nu tillgängligt i följande serier:

CK Kombisax med syskonserien CK+ BOOSTER

FP Pulveriserare med syskonserien FP+ BOOSTER

VF Sekundärkross med syskonserien VF+ BOOSTER

HP Betong med syskonserien HP+ BOOSTER

BOSTER är ett system som gör det möjligt att öka kraften på verktygets cylinder, du får högre internt tryck jämfört med inkommande tryck. Detta sker automatiskt ju högre motstånd verktyget möter.

Detta ger många fördelar:

Du får ökad klipp- och krosskraft

Snabbare arbetscykler

Optimal användning av din maskinen

Lägre bränsleförbrukning

Mindre miljöpåverkan

Högre produktivitet

– Vi ser fram emot att få förklara och visa upp de nya verktygen så fort mässorna kommer igång men för den som inte kan vänta finns all data och bilder redan nu upplagt på vår hemsida. Säger Magnus Uppsten på AMAS Svenska AB.

AMAS Svenska AB är generalagent åt VTN i Sverige och har sålt rivnings- och demoleringsverktyg i Sverige sedan 1987. AMAS har kontor, lager och serviceverkstad i Enköping men samarbetar med återförsäljare och verkstäder i hela Sverige.