Nyheter

Vindicos styrelseordförande och verkställande direktör byter plats

Som ett led i arbetet med att öka försäljningen i Vindico Group har styrelsen beslutat att Martin Nyberg nu går in som verkställande direktör och att Carl Schneider återgår till sin tidigare position som styrelseordförande.

Martin Nyberg har en lång erfarenhet av försäljningsarbete och driver sedan 2011 Addsell Rekrytering och Säljutveckling. Han har sedan 2002 hjälpt företag att utveckla sina säljorganisationer för att skapa ökad försäljning och större marknadsandelar och har tidigare bland annat arbetat som försäljningschef på Bellman & Symfon AB och som säljare och konsult på Intenso/Säljpoolen.

Han har sedan maj 2019 varit styrelseordförande i Vindico.

Carl Schneider som, genom sitt bolag Jovitech Invest AB, är största ägare i Vindico kommer fortsatt att arbeta aktivt i bolaget och har suttit i styrelsen sedan 2005.

FAKTA:

Vindico Group AB är en säkerhetskoncern där verksamheten drivs i dotterbolaget Vindico Security AB, som marknadsför och säljer fysiska säkerhetsprodukter och system. I sortimentet ingår produkter och lösningar inom DNA-märkning, bland annat ButiksDNA och ByggDNA, kameraövervakningssystem, produkter för säker förvaring och laddning av surfplattor, laptops, cykelbatterier och mobiltelefoner samt säkerhetsprodukter för konsumentmarknaden under varumärket Safe´n´Sound. Produkterna är delvis egenutvecklade. Försäljning sker direkt och via återförsäljare. Vindico Group är listat på Spotlight Stock Market med tickern VSEC.