Nyheter

Norrvidinge tecknar samarbetsavtal med Econova

Norrvidinge tecknar samarbetsavtal med Econova gällande produktion och försäljning av jordprodukter inom Weibulls sortiment. Norrvidinge är en ledande aktör inom transport-och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige.

Nu breddar koncernen tjänsteportföljen genom samarbetsavtalet om produktion och försäljning av Weibulls anläggningsjord med Econova.”Samarbetet innebär storskalig produktion och försäljning av Econovas produkter under varumärket Weibulls för Skåne-marknaden.

– Weibullsflagg som liksom vi har sina rötter i Skåne, säger Alfred Kulle, Affärsområdeschef i Norrvidinge.
– Rent produktions-och marknadsmässigt är vi mycket stolta över detta samarbete, speciellt med tanke på att både Weibulls och Norrvidinge har sina rötter i Svalövstrakten. Vi vill helt enkelt vara bäst på jorden, säger Martin Nilsson, vVD i Norrvidinge.
– Weibulls startades i Skåne år 1870 och erbjöd då fröer för utsäde. Skåne är fortfarande centrum för vår produktion av jord och fröer mot konsumentmarknaden, det känns stort och glädjande att i samband med Weibulls 150 års jubileum äntligen kunna erbjuda produkter även för proffsen, säger Marcus Ramming, Affärsområdeschef i Econova.