Nyheter

Bolt Walk: Ditcha bilen och ta en promenad

Idag i samband med Zero Emission Day introducerar Bolt en ny kategori – Bolt Walk.  Målet är att uppmuntra användare att välja att promenera istället för att åka taxi vid kortare sträckor. Bolt Walk blir då det mest miljövänliga transportmedlet i appen, med ett utsläpp på nästan noll gram koldioxid per kilometer.
 
– Vi på Bolt vill uppmana våra resenärer att välja mer hållbara sätt att ta sig runt i våra städer, inte minst när det kommer till kortare resor. Den här kampanjen blir en påminnelse om att promenader är det mest hälsosamma alternativet för både en själv och för miljön. Om man fortfarande behöver en snabb åktur finns såklart möjlighet att använda en elsparkcykel eller att boka en koldioxidneutral åktur med en Bolt-taxi, säger Albin Grkovic, Sverigechef för Bolt.